Rólam

Szeretném ha megismernél..

Küldetésem

#1

Gyermekkori érzékenység

Már gyermekkoromtól fogva rendelkeztem egy különleges érzékenységgel; számtalanszor érzékeltem olyasmit, amelyeket mások nem. Az elmúlt három év során azonban mélyebben elmerültem a spiritualitás világában, melyet egy személyes és önfejlesztő útként élek meg.

#2

Mélyülő spiritualitás

Találkoztam különönböző élményekkel; érzésekkel, látomásokkal és hallomásokkal, amelyek erősítenek abban a meggyőződésben, hogy családom történelme során is többen rendelkeztek hasonló képességekkel. Néha a kártya segítsége nélkül is érzékelek bizonyos dolgokat, de a kártyavetés egy olyan eszköz számomra, amely lehetővé teszi, hogy mélyebben betekintsek az üzenetekbe. A cigánykártyát részesítem előnyben, mely mindig őszinte válaszokat kínál, hiszen a kártyák nem hazudnak.

#3

Gyógyító képességek

Többek között a reiki mestertanfolyamot is elvégeztem, valamint a szellemgyógyászatban is jártas vagyok; mindkét területen rengeteg tapasztalattal rendelkezem a gyógyítás terén. Amennyiben igénybe szeretnéd venni szolgáltatásaimat, akár egy égi üzenetért, akár gyógyulásért fordulsz hozzám, készséggel állok rendelkezésedre. Blokkoldási szolgáltatással is foglalkozom, mely segít megszüntetni az életedben jelen lévő elakadásokat.

Vizsgáim

Amikre büszke vaGyok!

Visszajelzések

Vendégeim mondták

Olvass bele azoknak az igaz történeteknek az echojába, akik már megtapasztalták az önismeretük felé vezető utat.

reinkarnációs utazás

“Egy felejthetetlen utazás volt, mely során mélyebb összefüggéseket fedeztem fel előző életeim és jelenlegi énem között. Ez az élmény új perspektívát adott az életemhez és önmagamhoz való viszonyulásomban

Zoli

Üzletvezető

30% kedvezmény

Amennyiben többféle szolgáltatás is érdekel..