Pszichotronika

Kártyavetés információk
Az emberi lény harmóniája a test, lélek és szellem összhangjában rejlik. Ha ezek közül bármelyik egyensúlya megzavarodik, a betegség veszi kezdetét. Az “egészség” kifejezés magában foglalja ezt az összhangot: a természettel, a kozmikus és földi energiákkal, valamint a magasabb hatalommal való mély kapcsolatot. Az emberiség az idők során eltávolodott ezen természeti és kozmikus erőktől, s ezzel sokszor a természetes egyensúlyát és az egyetemes törvényeket is figyelmen kívül hagyta.

A betegségek nemcsak fizikai tünetek; sokszor lelki és szellemi okokra vezethetők vissza. Ezek szimbolikusan mutatják meg nekünk, hol és hogyan kell változtatnunk életünkön. A betegségek gyakran a pozitív gondolkodás és a szeretet hiányából erednek. Az emberek sokszor tartanak a szeretettől, annak kimutatásától és a szeretet hiányától egyaránt.

A gyógyulás kulcsa az önmagunkba és a gyógyulási folyamatba vetett mély hit. Az Isteni jelenlét, aki maga a szeretet, fontos iránymutatás a gyógyulás útján. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az ember által alkotott negativitások, így a betegségek is, gyakran a félelemből és az Istentől való eltávolodásból származnak. A gyógyulás útja mindenkinél egyedi, de mindig ott van a segítség, amikor arra a legnagyobb a szükség.

A szellemgyógyászat esszenciája az, hogy a fizikai testen kívül, szellemi szinten történik a gyógyulás. Az emberi lét három összetevőből áll: szellem, lélek és fizikai test. Ebben a komplex rendszerben a szervek, az idegek és az emésztőrendszer mindegyike specifikus rezgéseken keresztül jelenik meg. A fizikai test tünetei csupán jelek, amelyek azt mutatják, hol van a probléma gyökere. Ezek a jelek a szellemi szinten a legfinomabb rezgésekkel kezdődnek, míg a fizikai szinten anyagi formában jelennek meg.